20 Şubat 2016 Cumartesi

Clash Royale Kart Desteleri İpuçları (Clash Royale Deck Building Guide)

Clash Royale Deck Building Guide
Clash Royale Kart Desteleri İpuçları




Sinerji
Kesinlikle herkes epic ya da rare kartları olmasını ister. Ancak iyi bir deck (deste) oluşturmak için kartlarınız arasındaki sinerji en önemlisidir bunu unutmayın. 
Defans Ofansdan Daha Önemli
Tabii ki ofansif kartlarınız olmadan kuleleri yıkamazsınız, ancak saldırıdan önce kesinlikle ofansı düşünüp rakibinizi şaşırtın. Unutmayın kulelerden herhangi birini vermedikçe oyunu kaybetmezsiniz.
Point ve Splash Damage Kartların Dengesi
Bildiğimiz gibi Clash Royale da iki çeşit dmg yapılabilir.
§  Point damage: Sadece tek target a (hedefe) dmg yapabilen kartlardır (Musketeer, Barbarian,vs). ancak tek hedefe yüksek dmg yapabilirler. Bu tarz kartları kesinlikle tanklara (Giant,Price,Pekka,vs) karşı kullanmalıyız.
§  Splash damage: Multiple yani birçok hedefe dmg yapabilen kartlardır. (Witch, Baby Dragon,vs). Daha çok hedefe ancak daha az dmg yapabilirler. Bu kartlar düşük hp li ünitelere ve karakterlere karşı kullanılmalıdır. (Goblins,Skeletons, vs)
Melee ve Range Üniteler
Deck imizdeki ranged ve melee ünitelerin dengesi çok önemlidir. Ranged üniteler yüksek dps e sahiptir ancak hp leri düşüktür. O yüzden bu denge çok önemli. Melee ünitelerin arkasından ranged üniteler kullanmalıyız ki bir nevi mele üniteler kalkan görevi görsün. Yani yem olarak kullanmalıyız. Çok melee ünitenin olması işe yaramaz. Sizde bilirsinizki Valkyre ile hepsi bir anda toz duman olabilir.
Average Elixir Cost

Deckinizin elixir harcama ortalaması diyebiliriz. 10 sn boyunca hiçbir kart kullanamadığınızı bir düşünün. Çok kötü değil mi? İyi kartlar çok dmg verir, hp leri yüksektir evet ama çok fazla elixir tüketir. Dengeyi sağlam kurmak bu noktada önemlidir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder